دو هفته نامه نوید خراسان شماره 240 - مگ لند
0

دو هفته نامه نوید خراسان شماره 240

دو هفته نامه نوید خراسان شماره 240

دو هفته نامه نوید خراسان شماره 240

‫هفته انمه نویدرتبت‬ ‫نهم ابان مـاه‪1394‬؛ محرم ‪1437‬؛ اکتبر ‪2015‬؛سـال دوازدهم ؛ شـمـاره ‪240‬‬ ‫حسن سعیدی فر‬ ‫‪1‬‬ ‫نشریه ‪ :‬خبری ‪ ،‬تحلیلی سیاسی‪،‬اجتماعی و فرهنگی خراسان رضوی‬ ‫نشست هم اندیشی نیروی انتظامی با اتاق اصناف شهرستان تربت حیدریه‬ ‫محمد نقیب پناه رئیس اتاق اصناف تربت‬ ‫حیدریه در نشست هم اندیشی نیروی انتظامی با‬ ‫هیئت رئیسه اتاق اصناف و روسای اتحادیه های‬ ‫صنفی این شهرستان که به مناسبت هفته نیروی‬ ‫انتظامی برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت‬ ‫هفته ناجا و تقدیر از زحمات شبانه روزی‬ ‫کارکنان خدوم نیروی انتظامی اظهار داشت‪:‬‬ ‫تعامل و همکاری سازنده نیروی انتظامی‬ ‫تربت حیدریه با مسئوالن اتاق اصناف‬ ‫زمینه ساز رشد و توسعه بازار این شهرستان‬ ‫می شود‪.‬‬ ‫محمد نقیب پناه افزود‪ :‬یکی از نکته های ضروری‬ ‫و الزم در مورد رونق کسب و کار و فعالیت های‬ ‫اقتصادی‪ ،‬وجود امنیت در عرصه های مختلف‬ ‫اجتماع است چراکه تمام تعامالت اجتماعی در‬ ‫سایه امنیت به وقوع می پیوندد‪.‬‬ ‫رامین مصطفوی نایب رئیس اول اتاق اصناف‬ ‫ضمن خوش امد گویی و تبریک به مهمانان‬ ‫ادامه داد‪ :‬بدون امنیت در جامعه ساختار‬ ‫سالمی برای زندگی وجود ندارد و در این‬ ‫راستا همکاری و تعامل نیروهای انتظامی و‬ ‫بازاریان می تواند در برقراری امنیت و ثبات‬ ‫اقتصادی جامعه بسیار تاثیرگذار باشد‪.‬‬ ‫جانشین فرمانده نیروی انتظامی تربت حیدریه‬ ‫نیز در این نشست نقش اصناف را در پیش‬ ‫برد اهداف و برنامه های نظام مقدس جمهوری‬ ‫اسالمی ایران بسیار مهم و کلیدی دانست‬ ‫و اظهار داشت‪ :‬توانمندی اصناف همواره‬ ‫به عنوان یکی از ستون های محکم کشور مدنظر‬ ‫دولت مردان قرار داشته است و حضور پررنگ‬ ‫اصناف در هدایت و سازمان دهی علیه رژیم‬ ‫معـرفی باغسـرای کافـه چـی‬ ‫مدیریت غذایی کافه چی‪ :‬گروه غذایی کافه چی با شعار« ارامش در‬ ‫کنار خانواده‪ ،‬در مکانی ارام و دلچسب» همراه با انواع نوشیدنی های‬ ‫گرم و سرد و غذاهای مطلوب و دلچسب برای گذراندن اوقات خوش‬ ‫و لذت بردن در کنار خانواده اماده ارائه خدمات به شهروندان محترم‬ ‫و خانواده های عزیز می باشد‪.‬‬ ‫سعید رحمانی و فرشاد چمنی مدیریت کافه رستوران کافه چی که هر‬ ‫دو اهل و ساکن شهرستان تربت حیدریه می باشند در گفتگو با ویژه‬ ‫نامه اصناف نوید تربت هدف از افتتاح این مجموعه زیبا را اشتغال‬ ‫زایی دانستند و گفتند‪ :‬به دلیل کمبود فضایی که خانواده های محترم‬ ‫بتوانند پس از گذراندن یک روزکاری و پر تالش در مکانی امن و‬ ‫ارام استراحت نموده و ضمن لذت بردن در کنار یکدیگر‪ ،‬از انواع‬ ‫نوشیدنی های گرم و سرد و غذاهای مطلوب که از بهترین و تازه ترین‬ ‫مواد تهیه شده استفاده نمایند‪..‬‬ ‫رحمانی و چمنی افزودند‪ :‬استفاده از بهترین مواد اولیه ‪ ،‬به کار گیری‬ ‫نیروهای شایسته و کار امد و اموزش دیده ‪ ،‬برقراری روابط عمومی‬ ‫باال با مشتریان محترم ‪ ،‬رعایت اصل فروش باال و سود کم در الویت‬ ‫کاری این مجموعه می باشد‪.‬‬ ‫مدیریت و پرسنل مجموعه غذایی کافه چی فرا رسیدن ایام محرم و‬ ‫شهادت ساالر شهیدان حضرت ابا عبداهلل حسین(ع) و یاران با وفایش‬ ‫را به عموم هموطنان و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسالمی تسلیت‬ ‫عرض نموده و اعالم می دارند همگام با سایر اصناف و بازاریان با‬ ‫رعایت حرمت ایام محرم در خدمت همشهریان و خانواده های محترم‬ ‫می باشند و در پایان از همکاری اتاق محترم اصناف ‪ ،‬اداره محترم‬ ‫اماکن عمومی ‪ ،‬اتحادیه محترم رستوران و تاالر های پذیرایی و تمامی‬ ‫مسئوالن دلسوز و کسانی که به نوعی در افتتاح این مجموعه رفاهی‬ ‫کمک نمودند تشکر و قدردانی می نمائیم ‪.‬‬ ‫ادرس ‪ :‬تربت حیدریه – انتهای بلوار باهنر(شهرک) – جاده پادگان ارتش‬ ‫مدیریت ‪ :‬رحمانی و چمنی‬ ‫تلفن‪ :‬رحمانی ‪09151304989‬‬ ‫چمنی ‪09153333866 :‬‬ ‫ستم شاهی پهلوی و همچنین کمک و همکاری‬ ‫در دوران هشت سال دفاع مقدس نمایانگر این‬ ‫امر است‪.‬‬ ‫وی همکاری و تعامل اتاق اصناف را با کارکنان‬ ‫نیروی انتظامی در راستای تامین امنیت و‬ ‫اسایش شهروندان ضروری دانست و تصریح‬ ‫کرد‪ :‬اصناف و بازاریان به عنوان لشکر موفق‬ ‫نظام در جبهه جنگ نرم اقتصادی می توانند‬ ‫در بحث مقابله با پدیده های ضدفرهنگی و‬ ‫شبیخون نرم دشمن در کنار نیروی انتظامی‬ ‫قرارگرفته و مانند گذشته در خنثی کردن این‬ ‫توطئه ها تاثیرگذار باشند‪.‬‬ ‫این مقام مسئول در پایان افزود‪ :‬امید است‬ ‫در سایه این تفاهم‪ ،‬زمینه های کار و تالش‬ ‫برای سازندگی کشور فراهم شده و برکات‬ ‫سازنده ان شامل حال تمام مردم خوب و‬ ‫مومن کشور عزیزمان شود‪.‬‬ ‫به گزارش خبرنگار ویژه نامه اصناف‬ ‫نوید تربت در پایان این نشست با اهدای‬ ‫هدایائی توسط رئیس اتاق اصناف تربت‬ ‫حیدریه و روسای اتحادیه ها به کارکنان‬ ‫نیروی انتظامی این شهرستان از زحمات‬ ‫کارکنان این نیرو تقدیر شد‪.‬‬ ‫‪2‬‬ ‫انعکاس‬ ‫هفته انمه نویدرتبت‬ ‫نهم ابان ماه ‪ / 1394‬سال دوازدهم شماره ‪240‬‬ ‫معرفی هیئت مدیره اتحادیه صنف الستیک فروشان ‪ ،‬باد واپارات و کارواش تربت حیدریه‬ ‫انتخابات هیئت مدیراتحادیه صنف فروشندگان الستیک ‪،‬باد و اپارات خرید و فروش تاثیر گذار بوده است ‪.‬‬ ‫و کارواش با حضور اعضای این صنف در تاالر اجتماعات اتاق اصناف برجسته افزود‪ :‬متاسفانه شرایط حاکم بر بازار الستیک وضعیت فعاالن این‬ ‫صنف را بسیار سخت و دشوار نموده و تداوم ان افزایش ضررو زیان‬ ‫شهرستان تربت حیدریه برگزار شد‪.‬‬ ‫به گزارش نوید تربت این انتخابات با حضور دکتر محمد سلطانپور‬ ‫رئیس کمیسیون نظارت‪ ،‬محمدنقیب پناه رئیس اتاق اصناف‬ ‫و اعضاء هیات اجرایی و نظارت بر انتخابات صنفی مرکب از‬ ‫قربانی‪،‬امیری‪،‬تقی نژاد برگزار شد که اقایان حسن برجسته رئیس‬ ‫‪،‬محمد ابراهیم اموت نائب رئیس اول‪ ،‬امیر احمد قاضی زاده نائب‬ ‫رئیس دوم‪،‬محمد یوسف یاری دبیر و حسن محمد زاده بعنوان خزانه‬ ‫دار ترکیب هیئت مدیره این اتحادیه را تشکیل دادند‪ ،‬همچنین علی‬ ‫قاضی زاده به عنوان بازرس اتحادیه برای مدت چهارسال از سوی‬ ‫اعضاء دارای پروانه کسب معتبر انتخاب شدند‪.‬‬ ‫در همین راستا خبرنگار ویژه نامه اصناف به سراغ هئیت رئیسه‬ ‫این صنف رفته و گفتگویی انجام داده که به نظر شما خواندگان‬ ‫محترم می رسانیم ‪.‬‬ ‫حسن برجسته رئیس اتحادیه فروشندگان الستیک ‪،‬باد واپارات و‬ ‫صنوف وابسته با اشاره به اینکه ‪ 40‬درصد الستیک های مصرفی‬ ‫تولید داخل و‪ 60‬درصد وارداتی است گفت‪ :‬الستیک چه تولید‬ ‫داخل کشور و یا وارداتی باشد مستقیم به دست واحدهای صنفی‬ ‫شهرستان نمی رسد و وجود واسطه ها و دالالن باعث گرانی این‬ ‫کاال می شود‪.‬‬ ‫وی با اشاره به اینکه رکود ایجاد شده تاثیر چندانی بر قیمت‬ ‫الستیک نگذاشته و همچنان این کاال با قیمت های قبلی معامله می‬ ‫شود گفت‪ :‬متاسفانه شرایط کنونی اقتصادی موجب بال تکلیفی و‬ ‫سر درگمی مردم و به تبع ان تشدید وضعیت رکود در بازار اغلب‬ ‫صنوف مانند بازار رینگ و الستیک شده است لذا انتظار می رود‬ ‫با بهبود اوضاع اقتصادی و کسب نتایج مثبت در مذاکرات ‪،‬بازار‬ ‫اغلب کاالها از شرایط رکود خارج و رونق به بازار کشور باز‬ ‫مالی فروشندگان در این صنف را به همراه دارد‪.‬‬ ‫گردد‪.‬‬ ‫رئیس اتحادیه صنف فروشندگان الستیک ‪،‬باد واپارات و کارواش مهم برجسته رئیس اتحادیه وعضو هیئت امنای ساختمان اصناف گفت‪ :‬در‬ ‫ترین علت رکود در بازار رینگ و الستیک را کاهش قدرت خرید مصرف حال حاضر تعداد ‪ 149‬نفر عضو اتحادیه دارای پروانه کسب معتبر و‪10‬‬ ‫کنندگان و افزایش قیمت در این بازار دانست و تصریح کرد‪ :‬اجرای نفر پروانه کسب انان فاقد اعتبار و ‪ 17‬نفر در دست اقدام می باشد‪.‬‬ ‫مرحله دوم هدفمند سازی یارانه ها و افزایش قیمت بنزین نیز در کاهش وی افزود‪ :‬تشکیل کمیسیون های پنج گانه شامل کمیسیون طبق قانون‬ ‫نظام صنفی دراتحادیه الزم و در جهت انجام بهینه امور مربوط به اتحادیه‬ ‫و اعضای صنفی می باشد که امیدواریم در راستای بهبود و پیشبرد روند‬ ‫کاری اتحادیه برنامه ای دقیق و مدونی در این زمینه داشته باشیم‪.‬‬ ‫عضو کمیسیون حل اختالف اتاق اصناف ادامه داد‪ :‬ساماندهی‬ ‫واحدهای صنفی و ایجاد اشتغال از سوی این اتحادیه از برنامه های‬ ‫اصلی این اتحادیه است وطبق قانون به هر فرد متقاضی دریافت‬ ‫پروانه کسب در صورت احزار و داشتن شرایط تعیین شده باید‬ ‫مجوز داده شود‪.‬‬ ‫وی افزود‪ :‬از اعضای محترم اتحادیه می خواهیم همچون سنوات‬ ‫گذشته اتحادیه خود را یاری نمایند تا این اتحادیه بتواند در پیشبرد‬ ‫اهداف اعضا موفق باشد که بدینوسیله از حمایت ها وهمکاری همه‬ ‫این عزیزان سپاسگزاریم‪.‬‬ ‫محمد ابراهیم اموت نائب رئیس اول اتحادیه با اشاره به استقبال‬ ‫مشتریان از الستیک وارداتی گفت‪ :‬کاهش قدرت مصرف کنندگان‬ ‫و افزایش قیمت الستیک در یکی دو سال گذشته موجب شده که‬ ‫با عرضه اقساطی الستیک وارادتی تمایل مصرف کنندگان به سمت‬ ‫کاالهای وارداتی سوق یابد این در حالی است که برای اغلب‬ ‫فروشندگان داخلی امکان فروش به این شیوه با توجه به مشکالت‬ ‫مالی فراهم نیست‪.‬‬ ‫اموت با بیان اینکه سهم هندی ها در بازار الستیک ایران رو به‬ ‫افزایش است گفت‪ :‬الستیک خودرو در بازار فعلی از ‪ 170‬هزار‬ ‫تومان تا ‪ 25‬میلیون تومان به مصرف کنندگان عرضه می شود که بر‬ ‫اساس برند و تنوع ان ها قیمت گذاری می شوند ‪.‬‬ ‫وی تصریح کرد‪ :‬کمبود نقدینگی و تکنولوژی قدیمی در اکثر‬ ‫کارخانه های داخلی مانع از رشد تولید در این زمینه است‪.‬‬ ‫امیر احمد قاضی زاده نائب رئیس دوم اتحادیه با اشاره به این‬ ‫که تا حدود سه سال قبل اغلب دارندگان خودرو به تناسب حجم‬ ‫ترددشان هر ساله یا هر دو سال یکبار نسبت به تعویض الستیک‬ ‫اقدام می کردند گفت‪ :‬امروزه با توجه به افزایش قابل توجه قیمت‬ ‫الستیک ‪،‬درخواست برای این کاال بشدت کاهش یافته است و اغلب‬ ‫ترجیح می دهند الستیک ها را پنچرگیری ومدت بیشتری با ان تردد کنند‬ ‫که در نهایت این امر می تواند خطراتی را برای سرنشینان خودرو به‬ ‫همراه داشته باشد‪.‬‬ ‫هفته انمه نویدرتبت‬ ‫شماره ‪ 240‬نهم ابان ماه ‪ / 1394‬سال دوازدهم‬ ‫معرفی هیئت مدیره اتحادیه صنف نانوایان شهرستان تربت حیدریه‬ ‫انتخابات هیئت مدیره اتحادیه صنف نانوایان و صنوف وابسته با حضور اعضای این صنف در‬ ‫تاالر اجتماعات اتاق اصناف تربت حیدریه برگزار شد‪.‬‬ ‫دراین انتخابات که با حضوردکتر سلطانپور رئیس کمیسیون نظارت‪ ،‬نقیب پناه رئیس اتاق اصناف‬ ‫و هیئت اجرایی نظارت بر انتخابات صنفی برگزار شد به ترتیب اراء احمد کارگزار رئیس‪ ،‬خانم‬ ‫مریم فرزند دوست نائب رئیس اول‪ ،‬علی غالمی نائب رئیس دوم‪ ،‬علی دالور دبیراتحادیه‪،‬جعفر‬ ‫محمد زاده خزانه دار اتحادیه بعنوان هیئت مدیره اتحادیه و علی اسدی بازرس اتحادیه برای مدت‬ ‫چهار سال انتخاب شدند‪.‬‬ ‫به همین منظور خبرنگار ویژه نامه اصناف نوید تربت به سراغ هیئت مدیره اتحادیه رفته و‬ ‫گفتگوئی با انان داشته که به نظر شما می رسانیم ‪.‬‬ ‫احمد کارگزار رئیس اتحادیه گفت‪ :‬نان به عنوان یک کاال ضروری و قوت روزانه مردم مورد‬ ‫توجه بسیار زیادی است که از این رو بحث تولید و‬ ‫توزیع ان هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است که‬ ‫خوشبختانه اکثر نانوایی‏های سطح شهرستان و حومه‬ ‫از کیفیت باالیی برخوردارند که در اینجا به تمامی‬ ‫همکاران و زحمت کشان نانوائی ها خسته نباشید می‬ ‫گویم‪.‬‬ ‫کارگزار در ادامه افزود‪ :‬با توجه به سیاست دولت مبنی‬ ‫بر ازاد سازی نرخ نان در جهت کیفیت ان گام برداشته‬ ‫و تاکنون ‪ 20‬درصد نانوائی ها ازاد پز شده از تمامی‬ ‫نانوایان و همکاران گرامی می خواهیم همچون سنوات‬ ‫قبل نسبت به افزایش کیفیت نان از هیچ تالشی فرو‬ ‫گذار نکنند که موجبات رضایت خداوند و مردم عزیز‬ ‫را فراهم اوریم‪.‬‬ ‫رئیس اتحادیه افزود‪ :‬کمیسیون های پنج گانه متشکل‬ ‫از کمیسیون بازرسی ‪،‬حل اختالف‪،‬فنی‪ ،‬اموزشی‪،‬‬ ‫رسیدگی به شکایات امادگی دارد با تعامل وهمکاری‬ ‫خوبی که بین هیئت مدیره وجود دارد در هر لحظه‬ ‫پاسخگوی عموم شهروندان و همکاران عزیز باشد‪.‬‬ ‫وی ابراز داشت‪ :‬جهت رفاه حال همشهریان عزیز نسبت به تنوع و افزایش نانوائیهای‬ ‫سنتی‪،‬سنگک‪،‬یزدی تنوری ونان فری سنتی اقدام شد که خوشبختانه این نانها با کیفیت باال و‬ ‫دارای سبوس بیشتری میباشد‪.‬‬ ‫کارگزارگفت‪ :‬از تمامی همکاران عزیز که در انتخابات شرکت و خدمتگزاران خود را در هیئت‬ ‫مدیره اتحادیه انتخاب نمودند و از صبر وحوصله اقای قربانی بخشدار مرکزی و دکتر سلطانپور‬ ‫ریاست محترم اداره صنعت‪ ،‬معدن وتجارت و اقای محمد نقیب پناه ریاست محترم اتاق اصناف‬ ‫و هیئت محترم نظارت بر انتخابات تشکر و قدردانی مینمایم ‪.‬‬ ‫مریم فرزند دوست نائب رئیس اول اتحادیه گفت‪ :‬در نزد ما ایرانیان نان برکت سفره و یکی از‬ ‫اصلی ترین و ماندگارترین اجزای ان شمرده می شود به همین منظور مردم ایران یکی از باالترین‬ ‫سرانه های مصرف نان را به خود اختصاص داده اند که حداقل در یکی از وعده های غذایی‬ ‫خود از نان استفاده می کنند و در دوران باستان تهیه نان یکی از مهمترین قسمت های اشپزی‬ ‫محسوب می شد‪.‬‬ ‫وی افزود‪ :‬این اتحادیه از قدیمی ترین و حساسترین صنوفی است که اعضای ان ‪ 216‬نفر دارای‬ ‫پروانه کسب معتبر که ‪ 145‬نانوایی در سطح شهر و‪ 71‬نانوایی در حومه مشغول خدمت رسانی به‬ ‫عموم همشهریان گرامی می باشد ‪.‬‬ ‫فرزند دوست گفت‪ :‬موضوع نان یکی از مباحثی است که به ویژه از سال گذشته نقل محافل شده‬ ‫و سرانجام پس از گمانه زنی های متعدد و با این استدالل که طی سه سال گذشته قیمت ان ثابت‬ ‫بوده و در این مدت هزینه تولید و فراوری افزایش داشته قیمت نان حدود ‪ 20‬تا‪ 30‬درصد به شرط‬ ‫باال رفتن کیفیت افزایش یافت اما از همان ابتدا نکته ای که بر ان تاکید می شد حفظ کیفیت نان‬ ‫همگام با افزایش قیمت ان بود اگر افزایش قیمت نان در ابتدا با نارضایتی مردم و واکنش رسانه ها‬ ‫روبه رو شد اما رفته رفته و پس از وعده افزایش قیمت به شرط ارتقاء کیفیت نارضایتی ها کاهش‬ ‫یافت و ازهمان بدو افزایش قیمت نان بازرسی تیم های نظارتی زیربط اغاز و این اتحادیه امادگی‬ ‫دارد در صورت هر گونه شکایت نسبت به رفع ان اقدامات الزم را صورت دهد‪.‬‬ ‫علی دالور دبیر اتحادیه صنف نانوایان گفت‪ :‬نان در فرهنگ عمومی ما دارای ارزش معنوی‬ ‫باالیی است بطوریکه ما ایرانی ها به نان سوگند یاد می کنیم اغلب ما اگر در گذرگاهی ببینیم که‬ ‫تکه نانی به زمین افتاده حتما ان را برداشته و احتماال پس از بوسیدن در جایی که لگدمال نشود‬ ‫قرار می دهیم ‪.‬‬ ‫دالور در ادامه افزود‪ :‬به گفته کارشناسان ومسئوالن با ازاد سازی قیمت ها ‪،‬نانوایی ها به سمت‬ ‫افزایش کیفیت حرکت می کنند وان دسته از مردمی که می خواهند نان خوب بخرند به سمت‬ ‫خرید از نانوایی هایی می روند که کیفیت پخت نان در ان ها خوب است ‪.‬‬ ‫وی گفت‪ :‬با وجود نانوائی های ازاد پز نوعی رقابت ایجاد می شود و از طرفی مردم بیشتر حق‬ ‫انتخاب دارند و البته‪ 80‬درصد کیفیت نان به پخت ان برمیگردد چرا که دیده شده اردی که از‬ ‫یک کارخانه ارد با کیفیت یکسان به پنج نانوائی عرضه می شود اما کیفیت نان در این نانوایی ها‬ ‫متفاوت است که خوشبختانه اغلب نانوایی ها سطح شهرستان نسبت به پخت نان با کیفیت را اماده‬ ‫خدمات رسانی به همشهریان عزیز هستند که در اینجا از همه انان تشکر و قدر دانی می کنیم ‪.‬‬ ‫علی اسدی بازرس اتحادیه گفت‪ :‬در روایات دینی موارد زیادی مبنی بر احترام و حرمت نان‬ ‫مشاهده می گردد از جمله پیامبر گرامی اسالم (ص) فرموده اند نان را گرامی دارید زیرا خداوند‬ ‫ان را از برکات اسمانی فرو فرستاده واز برکات زمین بیرون اورده است در روایت دیگری گفته‬ ‫شده شیء یا چیزی را در سر سفره روی نان قرار ندهید مسلما چنانچه به جایگاه شرعی و مذهبی‬ ‫نان در جامعه بی‏توجهی و بی احترامی شود کفران این نعمت الهی که قوت و رزق عمومی‬ ‫محسوب می شود خشم وغضب خداوند متعال را به دنبال خواهد داشت ‪.‬‬ ‫انعکاس‬ ‫‪3‬‬ ‫وی افزود‪ :‬افتخار می کنم که برای پنجمین دوره خدمتگذار کوچکی برای همکاران عزیزم‬ ‫باشم‪،‬شغل نانوایی خیلی حساس و شریف است من از همه همکاران بزرگوارم تقاضا دارم که‬ ‫نهایت دقت را در امر خدمتگزاری به مردم را داشته باشند ما یک خانواده ای هستیم که باید از‬ ‫تجارب و علم یکدیگر استفاده کنیم تا بتوانیم بهترین خدمت را به مردم عزیز شهرمان داشته باشیم‬ ‫واز انجائیکه نان خیلی حرمت دارد چقدر خوب است که مصرف کنندگان هم نهایت تالش خود‬ ‫را به نمایش گذاشته و درست مصرف کنند‪.‬‬ ‫اسدی ادامه داد‪ :‬با توجه به اینکه شرح وظایف بازرس طبق قانون مشخص شده اما با تمام وجود‬ ‫در خدمت تمامی همکاران عزیزهستم و بوسه بردست پر توان انها می زنم الزم به ذ کر است‬ ‫که با پیگیری های مقتدرانه بسیج جناب سرهنگ رحمانی و حاج اقای نقیب پناه ریاست محترم‬ ‫اتاق اصناف شهرستان بزودی شاهد راه اندازی پایگاه بسیج نانوایان خواهیم بود که کار فرهنگی‬ ‫ارزشمندی است‪.‬‬ ‫وی گفت‪ :‬هیئت مدیره محترم اتحادیه و ریاست محترم‬ ‫برادر عزیز اقای احمد کارگزار برنامه های بسیار خوبی‬ ‫دارد امیدوارم که موفق و پیروز باشند از همین هیات‬ ‫محترم اجرایی نظارت بر انتخابات که با دقت کامل و‬ ‫خونسردی و ارامش انتخابات اتحادیه نانوایان را برگزار‬ ‫کردند کمال تشکر و قدردانی را دارم‪.‬‬ ‫جعفرمحمد زاده خزانه دار اتحادیه گفت‪:‬در ابتدا وظیفه‬ ‫خود می دانم ازتمامی اعضای محترم که با حضور خود‬ ‫درانتخابات اتحادیه شرکت نمودند تشکرکنم‪.‬‬ ‫وی افزود‪ :‬از محاسن نانوایی های خوب میتوان به نکاتی‬ ‫همچون؛ بهترین هنر وبیشترین استعداد در زمینه پخت‪،‬‬ ‫مکانهای بهداشتی و محیطهای بزرگ‪،‬بکارگیری افراد‬ ‫متعهد و مجرب اشاره کرد‪.‬‬ ‫خزانه دار اتحادیه در ادامه گفت‪ :‬از مشکالت این صنف‬ ‫میتوان مشغول شدن بیش از‪ 40‬واحد نان خانگی در منزل‬ ‫ومغازه بدون داشتن مجوز و محیط بهداشتی و تقسیم نان‬ ‫در خواربار فروشی های سطح شهر‪ ،‬کمبود سهمیه ارد‪ ،‬تعطیلی برخی واحدها بدلیل عدم صرفه‬ ‫اقتصادی وباال بودن هزینه های اجاره بها ‪ ،‬اب ‪،‬برق‪،‬گاز عوارض شهرداری و دارائی و بیمه‬ ‫کارگران نانوائی را نام برد‪.‬‬ ‫محمدزاده با اشاره به عملکرد این اتحادیه گفت‪ :‬جلسه ای با رئیس اداره غله داشتیم مبنی بر این‬ ‫که اگر هر یک از اعضا به هر دلیلی احتیاج به صادر کردن ارد نداشت دغدغه ای برای کم شدن‬ ‫سهمیه نداشته باشد که ایشان موافقت کردند‪،‬اختصاص سهمیه بصورت فوق العاده در هر ماه به‬ ‫تعدادی از همکاران برای رفع مشکل شان که با این موضوع نیزموافقت شد‪،‬تامین ارد نانوائی های‬ ‫روستایی از طریق ارد خام با توافق ریاست محترم غله و بخشدار محترم‪،‬تشکیل جلسات قران‬ ‫دوره در روزهای یکشنبه و گرد همایی و اطالع رسانی از طریق پیامک بخشی دیگر از عملکرد‬ ‫این اتحادیه است‪.‬‬ ‫وی افزود‪ :‬اخیرا هیئت رئیسه با پیگیری در خصوص پختهای غیر مجاز طی جلسه با دادستان‬ ‫محترم و مکاتباتی که با واحد محترم بازرسی و نظارت اتاق اصناف داشتند در صدد رفع این‬ ‫مشکل است که اجرای ان مستلزم زمان است‪.‬‬ ‫محمد زاده در پایان گفت‪ :‬ازسوی همه اعضا اتحادیه ازریاست محترم شرکت غله جناب اقای‬ ‫سنچولی ومسئول ارد ونان جناب اقای میری که با تمهیدات مدبرانه خود در جهت رفع مشکالت‬ ‫ما را یاری مینمایند جا دارد از دادستانی محترم‪ ،‬تعزیرات حکومتی‪ ،‬اماکن و اتاق اصناف بابت‬ ‫کارخانه ارد بهنام یکی از مدرنترین کارخانجات ارد استانهای خراسان و کشور‬ ‫مقدمه ‪:‬‬ ‫شاید در روزگارهای نخستین‪ ،‬خواسته یا ناخواسته ادمی با وارد‬ ‫کردن جسم سنگین بر روی غالت توانسته به ماهیت ارد دست‬ ‫یابد‪ .‬اما از ان زمان تا بحال بنا بر خواسته ها و نیازهای زندگیهای‬ ‫روزمره‪ ،‬تمامی تکنولوژی ها رو به پیشرفت بوده و بی شک‬ ‫صنعت ارد و نان نیز از این ارتقاء بی نصیب نبوده است‪.‬‬ ‫سیر صعودی تکنولوژی از اسیابهای دستی و ابی به اسیابهای امروزی‬ ‫در چند دهه‪ ،‬با پیشرفت چشمگیری در ایران به وضوح قابل رویت‬ ‫میباشد‪ .‬این بگونه ای است که امروزه در ایران بعضی از کارخانجات‬ ‫تولید ارد قادر به تولید انواع ارد‪ ،‬با کیفیت روز اروپا میباشند ‪.‬‬ ‫در همین راستا شرکت تولیدی ارد بهنام تربت حیدریه در سال‬ ‫‪ 1368‬در زمینه صنعت ارد بصورت یک واحد چکشی فعالیت‬ ‫خود را شروع کرد و با هدف به روزرسانی‪ ،‬توسعه و بهبود‬ ‫کیفیت محصوالت خود مطابق با روشهای نوین دنیا و با توجه به‬ ‫سیاستهای دولت محترم در سال ‪ 1384‬اقدام به احداث یک واحد‬ ‫صنعتی ارد والسی با انتخاب بهترین ماشین االت روز اروپا(اکریم‬ ‫ایتالیا) نمود و در سال ‪ 1387‬با ظرفیت تولیدی روزانه ‪ 200‬تن‬ ‫ارد به بهره برداری رسید‪.‬‬ ‫هنگامی که بحث رقابت در نان مطرح شد و نانوایی های سنتی‬ ‫رقابت خود را با نانوایی های جدید اغاز کردند باعث شد تعریف‬ ‫نان خوب عوض شود‪.‬‬ ‫از نظر نانوایان سنتی‪ ،‬نان خوب نانی است که خمیر ان در اصطالح‬ ‫"و ر" امده باشد و دارای سبوس بوده و قابلیت جویدن داشته باشد‬ ‫و پس از خوردن نان مردم‪ ،‬دچار سوء هاضمه نشوند‪ .‬نان خوب نانی‬ ‫است که بوی خوش ان هر رهگذری را مدهوش نماید‪.‬‬ ‫متاسفانه اقبال عمومی به دلیل نا اگاهی به سمت نان سفید متمایل‬ ‫شد و این باعث افزایش سرطانهای دستگاه گوارش شده است‪.‬‬ ‫اسهال در بین مردم افزایش یافته است و قد کودکان در حال‬ ‫کاهش است‪ .‬خواصی در سبوس گندم و نان سبوس دار هست‬ ‫که باور نکردنی است که متاسفانه بدلیل نااگاهی مردم و غفلت‬ ‫مسئولین از سفره مردم خارج و خوراک دام میشود‪.‬‬ ‫پودر جوانه گندم مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین ها‬ ‫پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین‬ ‫‪ E‬و ویتامین های گروه ‪ B‬است‪ .‬هم مصرف خوراکی دارد و هم‬ ‫از ماسک ان استفاده میگردد‪.‬ویتامین ‪ E‬امروز به عنوان معجزه گر‬ ‫و اکسیر جوانی معرفی می شود‪.‬‬ ‫سلنیوم و منیزیوم وجود در جوانه گندم ‪ ،‬در پیشگیری از ابتال‬ ‫به انواع سرطان موثر شناخته شده است‪ .‬به اعتقاد برخی از‬ ‫متخصصان پوست ‪ ،‬مو و زیبایی ‪ ،‬جوانه گندم در درمان ریزش‬ ‫مو‪ ،‬رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی‬ ‫موثر است و بدین منظور میتوانید از ماسک جوانه گندم استفاده‬ ‫نمائید به این صورت که پودر جوانه گندم را با ماست تازه خمیر‬ ‫کرده و روی پوست صورت بگذارید‪.‬‬ ‫همچنین کسانی که از یبوست ‪ ،‬خستگی و بی حالی ‪ ،‬کلسترول‬ ‫باال و دردهای عضالنی رنج می برند‪ ،‬باید از این ماده غذایی‬ ‫کمک بگیرند‪ .‬اگر می خواهید الغر شوید‪ ،‬پودر جوانه گندم را‬ ‫همراه با ماست یا ساالد کاهو ‪ 10‬دقیقه قبل از صرف غذا و اگر می‬ ‫خواهید چاق شوید‪ ،‬ان را ‪ 10‬دقیقه بعد از غذا میل کنید‪.‬‬ ‫سبوس گندم داروى بسیارى از بیماریها‬ ‫سبوس گندم حیاتى ترین عنصر گندم بوده و عالوه بر دارا بودن‬ ‫کلیه خواص گندم‪ ،‬داروى بسیارى از بیماریها است‪ .‬سبوس‬ ‫گندم خواص شگفت انگیزى دارد به عنوان مثال‪ ،‬جوشانده‬ ‫سبوس دردرمان سرفه و زکام هاى سخت موثر است ومصرف‬ ‫این جوشانده به همراه عسل بهترین دارو براى افرادى است که‬ ‫یبوست دارند‪ .‬همچنین به زنان باردار توصیه شده از سوپ حاوى‬ ‫سبوس گندم استفاده کنند چرا که این غذا حاوى مقادیر زیادى‬ ‫کلسیم‪ ،‬فلوئور‪ ،‬سیلیس ‪ ،‬اهن و ویتامین هاى گروه ‪ B‬است‪.‬‬ ‫استفاده از سبوس گندم منجر به کاهش سطح چربی خون افراد‬ ‫مبتال به چربی خون باال می شود‪.‬‬ ‫روزانه به ازای هر عضو خانواده‪ ،‬یک قاشق "سبوس" مصرف‬ ‫کنید‪ .‬اگر در عمل به این نکات موفق شوید‪ ،‬طولی نمی کشد‬ ‫که دیگر در منزلتان خبری از موهای ریخته شده خود‪ ،‬فرزندان و‬ ‫همسرتان نیست‪ .‬رنگ و روی افراد خانواده باز شده چهره شان‬ ‫شفاف و روشن تر شده است و دیگر جوش های ریز و درشت‬ ‫نمی زند‪ .‬می بینید که هیچ کدام از اعضای خانواده شما یبوست‬ ‫ندارد‪ ،‬اسهال های فرزندانتان کاهش یافته و خون دماغ های ممتد‬ ‫دختر کوچکتان بهبود پیدا کرده است‪.‬‬ ‫مادربزرگ ها هم دیگر از عذاب چربی‪ ،‬کلسترول و قندخون رها‬ ‫شده و ارامش می یابند‪ .‬پدرها دیگر اثری از فشارخون نمی بینند و‬ ‫از همه مهمتر اینکه می بینید لک های روی گونه هایتان پاک شده‪،‬‬ ‫ابروان تان پرپشت گشته و صورتتان دیگر چربی پس نمی دهد‪ ،‬ناخن‬ ‫هایتان دیگر تیره‪ ،‬شکننده و تا نمی شوند‪ .‬رشد قد فرزندتان به گونه‬ ‫چشمگیری افزون می گردد و بیماری قند‪ ،‬ضعف اعصاب‪ ،‬کم خوابی‬ ‫و کم کاری غده های درون ریز نخواهید داشت‪.‬‬ ‫در سالهای اخیر بدلیل رقابت بین نانوایی ها و کارخانجات تولید‬ ‫ارد‪ ،‬متاسفانه اقبال عمومی به دلیل نا اگاهی به سمت نان سفید‬ ‫متمایل شد و این باعث افزایش سرطانهای دستگاه گوارش شده‬ ‫است‪ .‬اسهال در بین مردم افزایش یافته است و قد کودکان در‬ ‫حال کاهش است‪ .‬خواصی در سبوس گندم و نان سبوس دار‬ ‫هست که باور نکردنی است که بدلیل نااگاهی مردم و غفلت‬ ‫مسئولین از سفره مردم خارج و خوراک دام میشود‪ .‬پس بیائیم‬ ‫برای نجات جامعه از سرطانهای دستگاه گوارش فقط نان سبوس‬ ‫دار مصرف کنیم‪.‬‬ ‫بهترین راه مصرف سبوس‪ ،‬استفاده از ان همراه‬ ‫با پخت نان است‪ .‬لذا نان‪ ،‬در کشورهای پیشرفته‬ ‫صنعتی که اگاهی کامل در مورد مصرف سبوس‬ ‫وجود دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است‪.‬‬ ‫بهتر است بدانیم که‪:‬‬ ‫* نان تیره‪ ،‬نانی است که از ارددانه های سبوس دار‬ ‫گندم‪ ،‬تولید شده است‪.‬‬ ‫*نان سفید‪ ،‬نانی است که از ارد بدون سبوس تولید‬ ‫شده و پوسته ی گندم (سبوس) ان حذف شده است‪.‬‬ ‫پس سفید بودن نان دلیل بر کیفیت ان نیست بهتراست‬ ‫به ارزش غذایی نان توجه کنیم‪.‬‬ ‫واحد تحقیقات و کنترل کیفیت کارخانه ارد بهنام‬ ‫تربت حیدریه‬ ‫تعریف نان خوب‬ ‫از نظر پدربزرگها و مادربزرگها نان خوب نانی است که خمیر ان در‬ ‫اصطالح "ور امده " باشد و دارای سبوس بوده و قابلیت جویدن‬ ‫داشته باشد و پس از خوردن نان مردم دچار سوء هاضمه نشوند‪ .‬نان‬ ‫خوب نانی است که بوی خوش ان هر رهگذری را مدهوش نماید‪.‬‬ ‫اما متاسفانه از نظر نسل جدید نان خوب نانی است که سفید باشد‬ ‫و فقط رویت نان خوب باشد! نان سفید فقط سفید است و هیچ‬ ‫ارزش غذایی ندارد‪ .‬نان سفید به سرعت خشک میشود و به دلیل‬ ‫شرایط خاص‪ ،‬خمیر ان به طور کامل اماده نمیشود و برای پخت‬ ‫اماده نیست و باعت سوء هاضمه (ترش کردن) میشود‪.‬‬ ‫ازمایشگاه همکار ارد بهنام‬ ‫بی گمان گستره اقدامات و فعالیت های ارد بهنام از گذشته تا‬ ‫کنون با هدف تامین رضایت مشتریان بوده و در راستای تحقق‬ ‫این مهم گامهای اساسی و بزرگی را در همه ابعاد برداشته است‬ ‫که برایند فعالیتهای انجام شده منجر به تاسیس نخستین ازمایشگاه‬ ‫همکار غذایی در شهرستان تربت حیدریه گردیده است‪.‬‬ ‫ازمایشگاه همکار ارد بهنام خدمات تست و ازمون خود را رسما‬ ‫در سال ‪ 1392‬در زمینه ارد گندم‪ ،‬کیک‪ ،‬کلوچه‪ ،‬رشته اشی و‬ ‫پلویی و ماکارونی اغاز نمود و در مدت زمان کمتر از یکسال‬ ‫موفق به افزایش دامنه کاری در حوزه های نان سوخاری‪ ،‬نان‬ ‫خرمایی‪ ،‬نان حجیم و نیمه حجیم‪ ،‬نان سنتی‪ ،‬پودر کیک‪ ،‬انواع‬ ‫غالت و حبوبات‪ ،‬شیرینی اردی‪ ،‬ویفر‪ ،‬بیسکوئیت‪ ،‬ارد نخود‪ ،‬قند‬ ‫و شکر‪ ،‬زعفران گردیده است‪.‬‬ ‫‪4‬‬ ‫هفته انمه نویدرتبت‬ ‫نهم ابان مـاه‪1394‬؛ محرم ‪1437‬؛ اکتبر ‪2015‬؛سـال دوازدهم ؛ شـمـاره ‪240‬‬ ‫نشریه ‪ :‬خبری ‪ ،‬تحلیلی سیاسی‪،‬اجتماعی و فرهنگی خراسان رضوی‬ ‫انتخابات اتحادیه صنف میوه وتربار شهرستان تربت حیدره برگزار شد‬ ‫انتخابات هیئت مدیره اتحادیه صنف میوه و تره بار‬ ‫تربت حیدریه در روز سه شنبه مورخه ‪ 94/7/7‬با‬ ‫حضور اعضای صنف مربوطه درتاالر اجتماعات‬ ‫اتاق اصناف شهرستان برگزار شد‪.‬‬ ‫در این انتخابات که با حضور دکترسلطانپور رئیس‬ ‫کمسیون نظارت‪ ،‬نقیبب پناه رئیس اتاق اصناف و‬ ‫هیات اجرایی انتخابات با ترکیب نمایندکان ادارات؛‬ ‫فرمانداری صنعت معدن و تجارت و اتاق اصناف‬ ‫متشکل از اقایان‪ :‬حسن قربانی‪ ،‬امین امیری و رضا‬ ‫تقی نژاد برگزار گردید پس از رای گیری به ترتیب‬ ‫اقایان‪ :‬عباس بهرامی به عنوان رئیس‪ ،‬مجتبی مهاجر‬ ‫نائب رئیس اول ‪ ،‬علیرضا خزاما نائب رئیس دوم ‪،‬‬ ‫علی اصغرهراتی دبیر و اصغر زنگنه خزانه دار هئیت‬ ‫مدیره اتحادیه و محمود نیکنام بعنوان بازرس اتحادیه‬ ‫برای مدت چهار سال از سوی اعضای صنف میوه و‬ ‫تره بار انتخاب شدند‪.‬‬ ‫هیئت مدیره انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان‬ ‫تربت حیدریه انتخاب شدند‬ ‫انتخابات انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان شهرستان تربت حیدریه‬ ‫برگزار شد‪.‬‬ ‫در این انتخابات از مجموع ‪ 85‬رای ماخوذه بترتیب حمیدرضا رضایی با ‪82‬‬ ‫رای‪ ،‬حسن محمدپور با ‪ 58‬رای و محسن پور علی با ‪ 41‬رای بعنوان رئیس‪،‬‬ ‫نایب رئیس و خزانه دار انتخاب شدند‪.‬‬ ‫همچنین عبدالعظیم نصیری با ‪ 37‬رای و محمد ابراهیمی فرزقی با ‪ 33‬رای‬ ‫بعنوان عضو اصلی و امین امیری با ‪ 70‬رای بعنوان بازرس انجمن حمایت از‬ ‫حقوق مصرف کنندگان شهرستان برگزیده شدند‪.‬‬ ‫معرفی هیئت مدیره اتحادیه صنف شیشه و اینه و قاب ساز شهرستان تربت حیدریه‬ ‫انتخابات هیئت مدیره اتحادیه صنف شیشه واینه تربت حیدریه با حضور‬ ‫اعضای این صنف در تاالر اجتماعات اتاق اصناف با حضور دکتر سلطانپور‬ ‫رئیس کمیسیون نظارت و هیات اجرایی نظارت بر انتخابات صنفی برگزار شد‬ ‫که تعداد زیادی از اعضا رسمی اتحادیه به پای صندوق رای رفتند که پس از‬ ‫رای گیری ترکیب ‪ 5‬نفره هیئت مدیره این اتحادیه مشخص شد بطوریکه اقایان‬ ‫علیرضا خطیب زاده رئیس اتحادیه‪ ،‬سید احمد محمدی موسوی نائب رئیس اول‬ ‫‪ ،‬سید جواد حسینی بنهنگی نائب رئیس دوم‪ ،‬مصطفی مقدسی دبیراتحادیه‪ ،‬محمد‬ ‫رضا سلیمان تربتی خزانه دار اتحادیه وسید ناصر حسینی بنهنگی به عنوان بازرس‬ ‫اتحادیه بمدت چهارسال هدایت اتحادیه صنف شیشه و اینه را به عهده گرفتند‪.‬‬ ‫به همین منظور به سراغ هیئت مدیره اتحادیه رفته و در مورد اهداف و مشکالت‬ ‫اتحادیه گفتگوئی انجام دادیم که به نظر خوانندگان محترم می رسانیم ‪.‬‬ ‫علیرضا خطیب زاده رئیس اتحادیه گفت‪ :‬ابتدا جا دارد از حمایت دکتر سلطانپور‬ ‫ریاست محترم اداره صنعت‪،‬معدن وتجارت ‪،‬اقای نقیب پناه ریاست محترم اتاق‬ ‫اصناف ‪،‬کمیته بررسی و تطبیق ‪ ،‬هیئت اجرایی نظارت بر انتخابات صنفی اقایان‬ ‫قربانی نماینده فرمانداری ‪،‬امیری نماینده اداره صنعت‪،‬معدن و تجارت ‪،‬تقی نژاد‬ ‫نماینده اتاق اصناف و همچنین تمامی اعضای صنف اتحادیه اینه وشیشه کمال‬ ‫تشکر و قدر دانی را داریم‪.‬‬ ‫خطیب زاده افزود‪ :‬این اتحادیه تعداد ‪ 65‬عضو دارد که البته قبال با اتحادیه درود‬ ‫گران ادغام شده بود اما از انجائیکه تعداد اعضا به حد نصاب رسید توانستیم‬ ‫دارای اتحادیه ای مستقل با ترکیب هیئت مدیره فوق باشیم و با تعامل و همکاری‬ ‫خوبی که بین اعضا وجود دارد امیدواریم بتوانیم در جهت پیشبرد اهداف اتحادیه‬ ‫قدم برداریم و موجبات رضایتمندی اعضا را فراهم نمائیم‪.‬‬ ‫رئیس اتحادیه در ادامه گفت‪ :‬از مسولین محترم مرتبط با اصناف انتظار داریم‬ ‫نسبت به مشکالت این اتحادیه و اعضای محترم که جزء زحمتکشان جامعه هستند‬ ‫بیشتر توجه شود‪.‬‬ ‫وی افزود‪ :‬اعضا این اتحادیه با توجه به خطرات و سختی کار بر اثر حمل و‬ ‫نقل و شکستن و برش شیشه دچار صدمات جبران ناپذیری میشوند که اگر به‬ ‫واحدهای صنفی شیشه و اینه در سطح شهرستان مراجعه کنید شاهد نقص عضو‬ ‫در دستان پرتوانشان که برای خدمت به جامعه و خانواده خود از هیچ کوششی‬ ‫دریغ نمی کنند خواهد بود و از انجائیکه مکاتباتی با نماینده محترم و دیگر‬ ‫مسئولین داشتیم امیدواریم نسبت به بیمه تامین اجتماعی و سایر خدمات دیگر‬ ‫ما را یاری کنند تا اعضای صنف شیشه و اینه با قوت قلب و دلگرمی بیشتر به‬ ‫جامعه‪ ،‬شهر و خانواده خود یاری رساند ‪.‬‬ ‫خطیب زاده رئیس کمیسیون بودجه وتشکیالت اتاق اصناف افزود‪ :‬یکی دیگر از‬ ‫مشکالت پیش روی اعضای این اتحادیه در خصوص تخلف تعدادی از اعضای‬ ‫صنف درب و پنجره الومینیوم و شرکتهای ساخت درب و پنجره دو جداره می‬ ‫باشد که ضمن نصب پنجره دو جداره نسبت به ساخت و نصب شیشه های ان هم‬ ‫قدام می نمایند که این کار انها طبق قانون نظام صنفی تداخل صنفی محسوب می‬ ‫گردد واجازه چنین کاری را ندارند که امیدواریم با مکاتباتی که با اتاق اصناف و‬ ‫کمیسیون محترم نظارت شده از این اقدام انهاجلوگیری بعمل اید چرا که رکود‬ ‫ساخت و ساز اثر مستقیمی بر وضعیت اقتصادی اعضای صنف زحمت کش‬ ‫شیشه واینه گذاشته بطوریکه حتی قادر به پرداخت اجاره مغازه و هزینه های‬ ‫اولیه زندگی شان نیستند و با مشکالت عدیده ای دست و پنجم نرم می کنند که‬ ‫امیدواریم این صنف زحمتکش مظلوم که خسته و نا امید شده در حل این مشکل‬ ‫یاری رسانند در ضمن بدینوسیله امادگی اعضای صنف را جهت تعویض شیشه‬ ‫های معمولی با شیشه های دو جداره در راستای کاهش مصرف انرژی اعالم می‬ ‫نمائیم‪ .‬ضمن اینکه این اتحادیه اماده دریافت هر گونه پیشنهاد‪ ،‬انتقاد و شکایات‬ ‫احتمالی شهروندان عزیز میباشد‪.‬‬

آخرین شماره های دو هفته نامه نوید خراسان

دو هفته نامه نوید خراسان 346

دو هفته نامه نوید خراسان 346

شماره : 346
تاریخ : 1399/08/30
دو هفته نامه نوید خراسان 345

دو هفته نامه نوید خراسان 345

شماره : 345
تاریخ : 1399/08/15
دو هفته نامه نوید خراسان 344

دو هفته نامه نوید خراسان 344

شماره : 344
تاریخ : 1399/07/15
دو هفته نامه نوید خراسان 343

دو هفته نامه نوید خراسان 343

شماره : 343
تاریخ : 1399/06/31
دو هفته نامه نوید خراسان 342

دو هفته نامه نوید خراسان 342

شماره : 342
تاریخ : 1399/06/10
دو هفته نامه نوید خراسان 341

دو هفته نامه نوید خراسان 341

شماره : 341
تاریخ : 1399/05/13
ثبت نشریه در مگ لند

شما صاحب نشریه هستید ؟

با عضویت در مگ لند امکانات متنوعی را در اختیار خواهید داشت
ثبت نام ناشر
لطفا کمی صبر کنید !!